Bârlădenii nu au unde să-și facă tratamentele injectabile!

de Mihaela NICULESCU

Lipsa unui centru de permanență începe să devină o problemă tot mai serioasă pentru bârlădenii cu probleme de sănătate. Pacienții care au nevoie de anumite tratamente injectabile sunt derutați, căutând prin spital sau policlinici private un asistent medical care să-i ajute și asta pentru că Primăria din Bârlad nu a reușit să rezolve situația.

Înființarea Centrului de Permanență este obligația Primăriei, care, împreună cu Direcția de Sănătate Publică, trebuie să colaboreze pentru punerea serviciilor de permanența la dispoziția cetățenilor.

Ieri, bârlădeanul Ion Cruceanu căuta disperat în spital un asistent sau medic dispus să-i facă o injecție. Medicul de familie îi recomandase pentru artroză câteva injecții intramusculare, dar nu i-a făcut tratamentul la cabinet întrucât asistenta medicală era în concediu, iar el era foarte ocupat. Medicul de familie l-a trimis pe propriul pacient să se descurce cum poate, în spital sau la cabinetele private. Omul a venit la spital cu încredere, dar nimeni nu s-a uitat la el, spitalul neavând obligația de a face tratamente injectabile decât…

Citește tot articolul pe Ziarul Est News

Acest articol a fost publicat la data de: 2017-09-12 03:10:52, Ziarul Est News

[ads1]

قالب وردپرس

Comenteaza si tu acest articol