[ads1]

Bichineț a preluat oficial conducerea Organizației Județene a PMP

Un articol publicat pe ziarul Est News , la data de: 20 September 2016 | 12:00 am ,

Fostul vicepreședinte PNL al Consiliului Județean Vaslui, Corneliu Bichineț, a preluat conducerea Organizației Județene Vaslui a PMP la scurt timp după înscrierea în formațiunea lui Băsescu, el fiind și cel care va deschide lista de candidați a formațiunii pentru Camera Deputaților.

Conducerea Organizației Județene Vaslui a PMP a fost preluată, oficial, de către fostul liberal Corneliu Bichineț, la foarte scurt timp de la înscrierea sa în partid și după demisia fostului lider Daniel Onofrei. Mai mult decât atât, Bichineț a anunțat că va deschide lista de candidați a partidului pentru Camera Deputaților și că deja primii 50 de membri PNL din Organizația Orășenească Negrești s-au înscris în PMP.

În calitate de președinte al organizației județene, voi deschide lista de candidați a partidului pentru Camera Deputaților, iar la Senat, pe prima poziție, va fi un cetățean al județului Vaslui, cu notorietate, serios și dispus să facă…

Citeste toată știrea pe: editia online a Ziarului Est News


Comenteaza si tu acest articol

1 COMENTARIU

  1. Concret, puteți sa faceți ceva pentru județ, pentru țara, ori aici e doar o chestiune de a câștiga locuri si poziții?…De vreun program politic nu vorbește nimeni? De realizările din trecut nu se amintește nimic?…Soluții exista ca sa se schimbe ceva in bine?…Astept ca in presa sa apăra articole despre programele sociale ale partidelor…sa ni se arate ca , poate, pe undeva, un miracol va apărea…ca mai putem spera…cine sunt oamenii care aspira la funcții?…citim articole doar așa, sa rămânem suspendați in aer, neștiind si necunoscând nimica…undeva ne informam?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here