C.A.R.P. Bârlad distribuie ajutoarele bănești de la Ministerul Muncii. Iată câți bani vor primi pensionarii


de Mihaela NICULESCU

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Bârlad continuă activitatea de distribuire a ajutoarelor bănești primite recent de la Ministerul Muncii, prin Federația Națională a Pensionarilor din România, la care C.A.R.P. este afiliată. Valoarea ajutoarelor bănești venite de la Ministerul Muncii cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice este de 13.500 lei, cu o valoare nominală de 45 lei, față de 30 lei anul trecut.

Trei sute de membri C.A.R.P., 150 din Bârlad și 150 din mediul rural au fost trecuți pe liste în vederea alocării acestui cadou din partea Ministerului Muncii. Dacă în mediul rural s-a finalizat distribuirea acestor ajutoare, la Bârlad mai sunt de împărțit aproximativ 100.

Membrii filialelor C.A.R.P. Bârlad din mediul rural au intrat în posesia banilor trimiși de la minister, în schimb la Bârlad nu toți cei care au fost aleși să primească aceste ajutoare bănești au intrat încă în posesia lor. Motivul este unul destul de clar, acela că marea majoritate a beneficiarilor sunt persoane în vârstă, bolnave și mai ales nedeplasabile. O echipă a C.A.R.P. care a luat inițial legătura…
.. Citește toată știrea

Comenteaza si tu acest articol