Caravana Jandarmeriei Române sosește la Bârlad și la Vaslui pentru a recruta tineri pentru școlile de subofițeri


Sub sloganul ”Atenție! Vom folosi forța…cuvintelor”, Jandarmeria Română a demarat o campanie națională de recrutare a tinerilor pentru cele două școli de subofițeri.

Activitatea se desfășoară în contextul organizării concursului de ocupare a celor 700 de locuri repartizate Jandarmeriei Române, respectiv 350 de locuri în cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, județul Vâlcea și 350 de locuri în cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni, județul Suceava. Concursul va avea loc în luna ianuarie anul viitor.

În acest sens, o autospecială, inscripționată cu mesajul campaniei, a pornit în Caravană, care va poposi marți, 14 noiembrie și în județul Vaslui.

Prima întâlnire va avea loc în municipiul Bârlad, de la ora 14, pe pietonalul din fața Pieței ”Sf.Ilie”, iar de la ora 15.45 caravana va ajunge în centrul municipiului Vaslui.

”Dacă ai între 18 și 27 de ani, diploma de bacalaureat și dorința de a face parte dintr-o echipă unită, vino alături de noi!”, este apelul reprezentanților Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui.
.. Citește toată știrea

Comenteaza si tu acest articol