Cinci hoți de bijuterii, din zona Bârladului, care au dat spargeri în Spania, arestați!

În urma unor percheziții domiciliare efectuate pe raza municipiului Bârlad, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cinci persoane au fost arestate după ce în locuințele lor au fost descoperite documente și bijuterii din aur furate din diverse magazine din Spania.

Indivizii erau membri ai unor grupări infracționale specializate în furturi din magazine de bijuterii din diferite provincii din Spania (Madrid și Guadalajara), dosarul fiind instrumentat de Poliția Judiciară spaniolă.

Persoanele arestate sunt bănuite că, în perioada 2015 – 2017, ar fi pătruns prin efracție în incinta unor magazine de comercializare a bijuteriilor și ar fi forțat seifurile cu echipamente autogen.

”Astfel, în cursul lunii iulie 2017, polițiști din cadrul Brigăzii Provinciale de Poliție Judiciară a Inspectoratului General de Poliție din Madrid și din cadrul Brigăzii Provinciale de Poliție Judiciară a Comisariatului Provincial de Poliție din Guadalajara și de polițiști ai Direcției de Investigații Criminale a Poliției Române și cei de la Serviciul de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui,…

Citește tot articolul pe Ziarul Est News

Acest articol a fost publicat la data de: 2017-08-09 16:13:38, Ziarul Est News

[ads1]

قالب وردپرس

Comenteaza si tu acest articol