Cine vrea să distribuie ziare, reviste și colete, cu 17 euro pe oră? Iată cine angajează!


Vasluienii care vor să lucreze în străinătate au la dispoziție, în această perioadă, 800 de locuri de muncă în Danemarca, Olanda, Belgia, Spania, Malta, Marea Britanie, Finlanda, Polonia, Cehia, Germania și Luxembourg.

În Danemarca se caută 30 de distribuitori de ziare, reviste și colete. Salariul brut este de 17 euro/oră, iar durata contractului este de cel puțin șase luni. Candidații trebuie să dețină permis de conducere și să vorbească limba engleză. Atenție! Se asigură cazare doar în prima săptămână, iar apoi fiecare trebuie să se întrețină până la plata primului salariu.

În Spania sunt 166 posturi vacante pentru următoarele meserii: operator fabricare cazane, muncitor fermă de porci, șofer camion transport internațional, strungar CNC, supervizor fermă de porci, agricultor, tehnician întreținere, reparații turbine eoliene.

155 de posturi, pentru specialiști vânzări televizate și șofer de autobuz, sunt disponibile în Malta.

Câțiva angajatori din Marea Britanie au la dispoziție 116 posturi pentru muncitori în agricultură, asistenți medicali, sudor, operator mașină automată îndoire, stivuitorist,…
.. Citește toată știrea

Comenteaza si tu acest articol