Home / Diverse / CJAS Vaslui, în continuare cu șef interimar

CJAS Vaslui, în continuare cu șef interimar


CJAS Vaslui, în continuare cu șef interimar


La concursul organizat la București pentru funcția de președinte – director general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate, “eterna” candidată Elaria Petronela Hagiu a luat cea mai mică notă!

Așa cum anticipam, a fost din nou prăpăd la concursul pentru ocuparea funcțiilor de președinți-directori generali ai caselor județene de asigurări de sănătate (CJAS). Joi, 11 mai, 52 de aspiranți erau programați să susțină proba scrisă, iar rezultatul a fost jalnic: 12 absenți, 18 respinși și doar 22 admiși (au obținut minimum nota 7,00).
Candidata județului nostru, Elaria Petronela Hagiu, cea care a încercat pentru a treia oară marea cu degetul, s-a făcut din nou de râs, obținând cea mai mică notă din concurs – 2,70!
Cei declarați admiși vor participa la etapa finală, respectiv susținerea planului de management (depus odată cu dosarul de înscriere) pentru instituțiile pe care vor să le conducă.
Reamintim că, în urma actualizării…

Citește tot articolul pe Ziarul Obiectiv de VasluiAcest articol a fost publicat la data de: 2017-05-15 04:11:58, Ziarul Obiectiv de Vaslui

468×60 Barlad News

قالب وردپرس

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.