Confruntarea ”regilor” șoselelor: Audi versus Tico


Trei autoturisme au fost implicate, luni, într-un accident produs în fața Școlii nr. 2 Vaslui. Din fericire, evenimentul nu s-a soldat și cu victime, deși mașinile au fost destul de ”șifonate”. Poate cel mai norocos dintre toți a fost șoferul unui Tico, care nu se afla în micuța sa mașină atunci când a avut loc carambolul.

Un carambol care se putea termina tragic a avut loc în fața Școlii nr. 2 din Vaslui, din Cartierul 13 Decembrie. Nu mai puțin de trei mașini au fost implicate în accidentul soldat doar cu pagube materiale: un Audi Q5, un Tico și un VW. Vinovat de producerea evenimentului rutier este o femeie de 43 de ani, aflată la volanul bolidului Q5 care a încercat să schimbe banda de mers fără să se asigure corespunzător. În consecință, mașina a fost lovită puternic din spate de Volkswagen, a cărui șofer nu a mai putut evita impactul. În urma coliziunii, SUV-ul a ajuns de-a latul șoselei și s-a ”înfipt” în Tico în care, la acel moment, nu se afla nimeni.

Polițiștii au decis suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de 60 de zile pentru conducătoarea auto”, ne-a declarat…

<

.. Citește toată știrea

Comenteaza si tu acest articol