Criza de locuințe îi face pe bârlădeni să-și ia lumea în cap. Primarul Boroș, restanțier la promisiunea ”Un lot pe săptămână, săptămâna și lotul”


Sute de bârlădeni nu au unde să locuiască, stau claie peste grămadă în spații mici și insalubre și, din păcate, nu se întrezărește nicio posibilitate ca problema lor locativă să se rezolve prea curând. Pe lista priorităților din programul electoral, în privința căruia primarul Dumitru Boroș s-a lăudat în fața bârlădenilor că-l va pune în practică literă cu literă, se afla și construcția de locuințe ANL, ca și atribuirea  de terenuri pentru construirea de case. ”Un lot pe săptămână, săptămâna și lotul” ar fi trebuit să genereze până la această oră circa 70 de loturi. Nici pomeneală!

De la începerea mandatului, în baza acestei minunate promisiuni, sute de bârlădeni s-au înscris la audiențele primarului cu speranța în suflet. S-au ales, din păcate, doar cu vorba.

”Am venit acum două luni la primar în audiență să solicit o locuință pentru că am doi copii și nu mai am unde să stau. Mi-a promis că se va interesa și că va găsi o soluție la problema mea. Când am venit a doua oară în audiență, nu a mai fost atât de amabil și mi-a spus că nu poate să mă rezolve pentru că primăria nu…
.. Citește toată știrea

Comenteaza si tu acest articol