Daniel Olteanu꞉ "Capcana întinsă prin Programul de Guvernare – un milion de români cu salarii de minimum 1.000 euro în 2020 – tot pe criteriul «puțin la mulți și mult la puțini»?"


Deputatul liberal Daniel Olteanu atrage atenția asupra modului iresponsabil și inegal în care Guvernul gestionează și alocă resursele, condamnȃnd în continuare județele sărace să asiste la direcționarea fondurilor exclusiv către regiunile bogate.

Olteanu susține că Programul de Guvernare prevede măsuri-capcană, în special pentru românii din zonele abandonate, cum este județul Vaslui, unde locuitorii sunt nevoiți să-și părăsească locurile natale în schimbul unor venituri mai mari. În cadrul unei declarații în plenul Camerei Deputaților, Daniel Olteanu s-a referit la obiectivul pe care îl are actualul Guvern, ca 1 milion de cetățeni să aibă un salariu de peste 1.000 euro în anul 2020, obiectiv pe care îl apreciază drept unul “fantezist”. Olteanu acuză faptul că nu există mențiuni clare cu privire la distribuția veniturilor pe regiuni sau județe, în condițiile în care acest obiectiv ar fi trebuit asumat mai ales pentru zonele subdezvoltate. Deputatul liberal arată că, în oglinda guvernărilor anterioare și a alocărilor de care are parte Moldova, prin Ministerul Transporturilor, cel mai probabil Regiunii de…
.. Citește toată știrea

Comenteaza si tu acest articol