Home / Diverse / Debandadă pe site-ul Primăriei Bârlad: Cine e primar: Bunea sau Boroș?

Debandadă pe site-ul Primăriei Bârlad: Cine e primar: Bunea sau Boroș?


Debandadă pe site-ul Primăriei Bârlad: Cine e primar: Bunea sau Boroș?


Conform paginii web a Primăriei Bârlad, orașul îl are ca edil-șef pe social-democratul Marin Bunea! Asta deși a trecut aproape un an de când liberalul Dumitru Boroș a câștigat alegerile locale. Probabil, cineva de la municipalitate s-a gândit să-i binedispună pe cetățeni luându-i la mișto cu un site „de umplutură”. Să fie acolo, să nu se spună că nu este!

Suntem în epoca în care o simplă tastare a cuvântului-cheie și un click declanșează un vârtej informațional, și numai cine nu vrea nu găsește informația care îl interesează. Cu toate acestea, site-urile primăriilor din județ, cu rare excepții, sunt la pământ. Asta în condițiile în care majoritatea primarilor se plâng de lipsă de investitori, oportunități, vizitatori, de turism anemic și așa mai departe. Nu mai aducem în discuție și obligația legală de a face cunoscute informațiile de interes public, despre care vom aminti mai târziu.
Să luăm un exemplu “gras”:…

Citește tot articolul pe Ziarul Obiectiv de VasluiAcest articol a fost publicat la data de: 2017-05-15 04:15:43, Ziarul Obiectiv de Vaslui

قالب وردپرس

468×60 Barlad News

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.