Documente false depistate la controlul de frontieră


Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au descoperit la controlul de frontieră trei cărți de identitate și două permise de conducere false.

La sfârșitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-au prezentat pentru a intra în țară trei cetățeni din R. Moldova, pasageri în diverse mijloace de transport, Igor G., Ruslan G. și Ivan H., cu vârste cuprinse între 28 și 32 de ani.

În baza unei analize de risc pe linia migrației ilegale, polițiștii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unor controale amănunțite asupra mijloacelor de transport și a persoanelor, ocazie cu care au fost descoperite, în buzunar și în borsetele persoanelor în cauză, câte o carte de identitate cu însemnele autorităților române, pe care erau imprimate fotografiile celor trei persoane.

Totodată, în urma controlului amănunțit efectuat asupra lui Igor G., alături de cartea de identitate, în același buzunar al hainei, a fost găsit și un permis de conducere, cu însemnele autorităților române, eliberat pe numele posesorului.

Cu ocazia verificărilor…

<

.. Citește toată știrea

Comenteaza si tu acest articol