Home / Diverse / „Educație Rutieră – Educație pentru Viață”: Campioanele municipiului Vaslui

„Educație Rutieră – Educație pentru Viață”: Campioanele municipiului Vaslui


„Educație Rutieră – Educație pentru Viață”: Campioanele municipiului Vaslui


Școala „Dimitrie Cantemir” și Liceul ”Emil Racoviță” au câștigat faza locală a Concursului Național „Educație Rutieră – Educație pentru Viață”.

Școala „Dimitrie Cantemir” Vaslui a găzduit Concursul Național „Educație Rutieră – Educație pentru Viață” – faza municipală, la care elevii unităților de învățământ din localitate și-au testat cunoștințele de legislație rutieră și îndemânare.
Competiția a fost organizată de Inspectoratul Școlar Județean, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție al Județului. Scopul l-a reprezentat formarea unui comportament rutier responsabil, pe baza cunoașterii și respectării regulilor de circulație, pentru prevenirea producerii accidentelor de circulație în rândul elevilor din învățământul preuniversitar.
La gimnaziu, locul I a fost ocupat de Școala “Dimitrie Cantemir”, locul II – Școala “Mihai Eminescu”, locul III – Școala “A.I. Cuza”.
La liceu, locul…

Citește tot articolul pe Ziarul Obiectiv de VasluiAcest articol a fost publicat la data de: 2017-05-15 04:11:27, Ziarul Obiectiv de Vaslui

468×60 Barlad News

قالب وردپرس

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.