EXCLUSIV Festin culinar oferit de profesorul Curelea, băieților de la „Ad Libitum Voices”, după spectacolul grandios de pe scena teatrului bârlădean


de Mihaela NICULESCU

Spectacol de zile mari, duminică seară, în sala mare a Teatrului „Victor Ion Popa”, care a răsunat pe acorduri de muzică pop – opera, jazz, operă și operetă.

Bârlădenii au asistat la un concert inedit ca gen muzical, susținut de formația „Ad Libitum Voices” din Cluj. Cei patru membri ai formației, Tiberius Simu, Vlad Moraru, Sergiu Coltan și Cristian Ignuță, acompaniați de Bianca Murariu, au cântat timp de peste două ore, impulsionați de entuziasmul spectatorilor, care au primit recitalul lor ca pe o binecuvântare. Canțonetele, fragmentele din arii celebre, sau piese de jazz și pop – opera, au făcut publicul să se ridice în picioare, să aplaude îndelung și chiar să se miște în ritmul muzicii,  trecând neobservat faptul că mezinul formației, Vlad Moraru, era răcit și urma un tratament cu antibiotice. „Ad Libitum Voices” a concertat pentru prima dată la Bârlad, într-un spectacol organizat de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) în cinstea centenarului Marii Uniri.

În deschiderea concertului celor de la „Ad Libitum Voices” au cântat cei mai buni elevi ai Școlii de…
.. Citește toată știrea

Comenteaza si tu acest articol