EXCLUSIV Ionela, familia te așteaptă! Est News a stat de vorbă cu sora tinerei care își caută rudele, după ce a fost adoptată în Danemarca


de Simona MIHĂILĂ

Articolul publicat în premieră de Est News, despre povestea tinerei care își caută în Vaslui părinții și frații, la 23 de ani după ce a fost adoptată în Danemarca, a avut un impact neașteptat. Am fost contactați de zeci de persoane care au dorit să dea indicii despre părinții Ionelei Țonea, tânăra care a solicitat pe internet ajutorul tuturor celor care ar putea ști câte ceva despre părinții ei biologici – Ion Țonea, din Vutcani, și Dorina Dudău, originară din Costești, dar și despre frații săi.

Despre tatăl fetei, redactorii Est News au aflat, încă de alaltăseară, că nu mai este în viață. Viceprimarul comunei Vutcani, care era vecin cu Ion Țonea, ne-a declarat că acesta a decedat în urmă cu mai bine de 10 ani. De asemenea, am primit mai multe mesaje din Vutcani de la persoane care cred că sunt rude cu Ionela. Am preferat ca, înainte de a face publice aceste informații, să strângem date și despre frații și mama Ionelei, pentru ca tânăra să aibă parte de o poveste completă, sperând că vom afla și vești bune.

Răbdarea nostră a avut un final fericit, în sensul că am reușit să…
.. Citește toată știrea

Comenteaza si tu acest articol