Iată motivul pentru care vasluienii nu vor mai avea patinoare în această iarnă


Locuitorii municipiului Vaslui nu vor avea patinoar în aer liber acest sezon rece, așa cum s-a întâmplat în ultimii ani. Nicio firmă nu s-a înscris la licitația organizată de nu mai puțin de trei ori de către primărie, deși s-ar fi acceptat și introducerea unei taxe de intrare.

Mișcarea în aer liber pe un patinoar rămâne doar un vis în această iarnă pentru locuitorii municipiului Vaslui. Autoritățile nu au reușit, din păcate, să convingă nicio firmă să vină să-și monteze instalațiile de frig pe terenul de tenis din Parcul Copou. Nu se cunosc, încă, adevăratele motive pentru care cele trei licitații organizate de către primăriei nu au prezentat interes.

Ceea ce a depins de noi, am făcut, în sensul de a organiza și relua chiar o licitație, așa cum prevede legea, pentru închirierea acelui teren pentru transformarea pe timpul sezonului rece în patinoare. Evident, ar fi fost foarte bine venit pentru locuitorii municipiului, având în vedere că patinajul este un mod de a te relaxa și a face mișcare”, ne-a declarat viceprimarul municipiului Vaslui, Daniel Neacșu.

Condițiile impuse de autoritățile locale vasluiene…
.. Citește toată știrea

Comenteaza si tu acest articol