Individul care și-a uitat chiloții în casa unei femei peste care a intrat în miez de noapte are o explicație: nu e violator, ci hoț!

Individul care a intrat în casa Silviei Nechita, o femeie singură, de 65 de ani, din comuna Fruntișeni, a fost prins. Cel care a intrat forțând ușa bucătăriei de vară, după ce și-a lăsat afară chiloții și adidașii, este Mihai Costea, un consătean al femeii, în vârstă de 21 de ani.

Infractorul a declarat în fața polițiștilor că nu a intrat în casa femeii cu gândul de a o viola. După ce și-a făcut curaj cu puțin alcool, a vrut să fure din gospodăria ei. Când a ajuns în curtea femeii, pentru a nu fi identificat, i-a venit o idee genială (după părerea lui): și-a pus chiloții în cap. Sub formă de cagulă, chipurile. A făcut două găuri în dreptul ochilor, după care și-a tras înapoi pantalonii pe el, dar, din cauza stării de ebrietate în care se afla, și-a uitat „cagula” afară.

Hoțul este una dintre persoanele la care fiica Silviei Nechita s-a gândit imediat ce cumnata ei l-a descris în linii mari pe infractor, după ce l-a văzut sâmbătă noaptea fugind din curte. Tânărul locuiește la 300 de metri de casa în care a intrat prin efracție și este una dintre persoanele care a ajutat-o pe femeie la treburile…

Citește tot articolul pe Ziarul Est News

Acest articol a fost publicat la data de: 2017-08-11 03:11:09, Ziarul Est News

[ads1]

قالب وردپرس

Comenteaza si tu acest articol