Maine, primarul Barladului si deputatul Adrian Solomon vor avea o intrevedere cu administratia spitalului barladean.

Maine (vineri, 24 octombrie 2014), de la ora 11, la Spitalul municipal de urgenta “Elena Beldiman” din Barlad va avea loc o intalnire intre noua conducere a unitatii si primarul Constantin Constantinescu. Bineinteles, principalul subiect care va fi pus in discutie este legat de criza financiara care afecteaza grav activitatea spitalului barladean in ultimul timp. Primarul Barladului a anuntat intr-o conferinta de presa sustinuta miercuri (22 octombrie 2014) ca la aceasta sedinta va lua parte, ca invitat “special”, deputatul Adrian Solomon.

Din partea spitalului vor participa nou conducere a unitatii, sefii de sectii si membrii Consiliului de Administratie. Edilul – sef al Barladului a mai anuntat ca la intalnire nu vor avea acces jurnalistii. In schimb, ulterior intalnirii dintre cele doua tabere, va urma o conferinta de presa.

Cea mai mare parte a personalului medical din spitalul barladean acuza faptul ca unitatea trece printr-o criza fara precedent. Oamenii sunt nemultumiti ca, din punctul lor de vedere, primaria locala nu se implica mai deloc in rezolvarea acestor probleme cu care se confrunta spitalul. Situatie ce ar putea duce la pierderea statutului de spital de urgenta, ceea ce ar genera probleme mmult mai grave si mai serioase atat pentru personalul acestei unitati spitalicesti, cat si pentru intreaga comunitate locala care beneficiaza in prezent de serviciile medicale oferite de acest spital.

Comenteaza si tu acest articol

2 COMENTARII

  1. Sa vezi cum le inchide nea Titi gura la toti maine…Iar noi prostii mergem sa ne tratam pe la spitalele din Iasi, Vaslui, Tecuci sau chiar si la Podu Turcului ( spitalul ala mai este??)
    Rusine Domnu Titi Constantinescu…., rusine

  2. Dar de ce nu are voie si pressa?? Ce au de ascuns Domni primar si senator de Barlad???
    Pana cand mai furati orasul asta???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here