Home / Bârlad / Interviu – Povestea de succes a unei bârlădence în Germania

Interviu – Povestea de succes a unei bârlădence în Germania

Interviu – Povestea de succes a unei bârlădence în Germania

Un articol publicat pe ziarul Est News , la data de: 14 September 2016 | 12:10 am ,

S-a dus luna august și odată cu ea, au plecat de unde au venit sute de bârlădeni. Sunt cei care, în urmă cu o lună au reinvadat orașul, înviorându-l și făcându-l fericit. August e luna în care românii care muncesc ”afară” se întorc acasă, entuziaști și plini de viață, împrăștiind cadouri în stânga și în dreapta, umplându-și, în schimb, bateriile pentru anul de muncă ce urmează.

cornelia-harapcea4La ora aceasta, Cornelia a aterizat deja pe aeroportul din Frankfurt, unde a ajuns încărcată de bagaje, la fel de multe ca atunci când a venit. Cu o deosebire: atunci erau pline cu cadouri pentru cei dragi, iar acum sunt burdușite cu bunătăți împachetate cu grijă de mama ei. De mama căreia Cornelia îi duce dorul constant cât timp e acolo, printre străini. De mama care și-a împachetat, odată cu bunătățile, bucăți de suflet pe care copilul ei le va descoperi acolo, departe de casă.

Povestea Corneliei e mult diferită de a multora dintre cei care au…

Citeste toată știrea pe: editia online a Ziarului Est News

[wpseo_map width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″]

Comentarii

comentarii

One comment

  1. Firma SILVERHAND intermediază locuri de muncă pentru companii de prestigiu din Germania, Austria, Norvegia sau Islanda.
    Limba germană la nivel conversațional este obligatorie (pentru Germania), la fel și limba engleză (pentru restul țărilor).
    Nu percepem taxe pentru serviciile prestate, contractul se semnează direct cu angajatorul, iar compania noastră vă oferă suport pe toată perioada locului de muncă.

    Oferta noastră completă o găsiți aici: http://silverhand.ro/pentru-candidati/oferte-de-munca/
    INFO: 0773 787 443, 0774 483 064

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*