Jalba penibilă a unor ONG-uri trimisă Ministerului Educației la început de an școlar

Mii de elevi din județul Vaslui pășesc astăzi către un nou an școlar. Pentru mulți dintre părinți, evenimentul aduce cu sine o lungă serie de neliniști legată de lipsa manualelor, a rechizitelor, a hainelor, a încălțămintei sau a transportului. În ciuda declarațiilor sforăitoare, guvernanții nu au și nici nu caută soluții, iar ONG-urile, aceste entități care în alte țări se implică atât de profund în rezolvarea problemelor serioase ale oamenilor de rând, la noi, în România, se întrec unele pe altele în penibil și acțiuni derizorii.

Careul de la început de an, regula de aur a fiecărei școli

Ultima mostră ne-au oferit-o zilele trecute când, câteva zeci de astfel de organizații, mai mult sau mai puțin obscure, au mers cu jalba în proțap la Ministerul Educației Naționale, frământate teribil de ultima mare problemă rămasă nerezolvată în sistemul de învățământ: slujbele religioase la început de an școlar.

Reprezentanții ONG-urilor au adresat o scrisoare deschisă, în care solicită, nici mai mult, nici mai puțin, interzicerea organizării de slujbe religioase în incinta unităților publice de…

Citește tot articolul pe Ziarul Est News

Acest articol a fost publicat la data de: 2017-09-11 03:15:59, Ziarul Est News

[ads1]

قالب وردپرس

Comenteaza si tu acest articol