Liceenii de la Colegiul ”Guguianu”, mesagerii lui Moș Nicolae pentru copiii internați la spitalul bârlădean


de Mihaela NICULESCU

Moș Nicolae a venit ieri în vizită și la copiii internați în secția Pediatrie a Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad. Elevii claselor a IX-a A și a XII-a B de la Colegiul Tehnic „Marcel Guguianu” din Zorleni au fost mesagerii Moșului, aceștia venind încărcați cu 40 de pachete, daruri care să le aducă pe față zâmbete micuților bolnavi.

Activitatea „Un zâmbet pentru fiecare copil”, în cadrul căreia a avut loc această acțiune, se desfășoară de mai bine de un an, inițiatoarea fiind Irina Cârnu, profesor la Colegiul Tehnic din Zorleni. Micuții internați în secția Pediatrie s-au bucurat de dulciurile pe care le-au găsit în punguțe, alături de fructe, dar și de baloane, jucării și haine pentru ei.

Este al doilea an în care elevii din cele două clase fac o colectă și dăruiesc un strop de fericire, un zâmbet copiilor aflați în suferință, pe patul de spital. Ne-am fixat deja obiectivul, acela de a renaște speranța. După reacțiile copiilor, după bucuria cu care ne-au primit, îndrăznesc să spun că ne-am atins scopul”, a declarat Irina Cârnu.

Deși nu au ajuns în ora…
.. Citește toată știrea

Comenteaza si tu acest articol