Mama principelui Radu, Gabriela Duda, va fi înmormântată mâine la Cimitirul Eternitatea din Bârlad

de Mihaela NICULESCU

Gabriela Duda, mama principelui Radu, va fi înmormântată mâine la Bârlad. Slujba de înmormântare va avea loc la ora 13,00, la biserica Sfântul Dumitru, acolo unde a fost depus sicriul ieri seară, iar slujba de îngropare va avea loc la Cimitirul Eternitatea, la ora 14,00.

Aceasta este cea mai recentă informație transmisă redacției noastre de Casa Regală a României, împreună cu un mesaj de condoleanțe al Regelui Mihai către fiii acesteia.

Dragă Radu și Dan, am primit cu inima strânsă vestea tristă. Îmi pare nespus de rău și mă gândesc la amândoi prin ce treceți acum, fiindcă știu cât de dureroasă este pierderea mamei! Vă sunt alături în aceste momente de suferință și mă rog pentru sufletul Gabrielei. Era o ființă nobilă, de o delicatețe rară! Dumnezeu să o aibă în pază! Mihai”, se arată în scrisoarea semnată de rege, postată pe site-ul romaniaregala.ro.

Gabriela Duda, mama principelui Radu, a încetat din viață în noaptea de duminică spre luni, după ce în ultimii trei ani a luptat cu un diagnostic necruțător.

Gabriela Duda, fostă Costandache, a absolvit facultatea de medicină…

Citește tot articolul pe Ziarul Est News

Acest articol a fost publicat la data de: 2017-09-13 03:10:42, Ziarul Est News

[ads1]

قالب وردپرس

Comenteaza si tu acest articol