Ministrul Agriculturii a deschis Expo-Zoo Agroind

Expo-Zoo Agroind, expoziție ajunsă la a V-a ediție, a fost deschisă în acest an de către ministrul Agriculturii, Petre Daea, care a vizitat, timp de peste două ore, fiecare stand în parte și a discutat cu fermierii cărora le-a ascultat păsurile. La evenimentul organizat de Primăria Vaslui, Direcția Agricolă, Prefectura Vaslui și Oficiul pentru Ameliorare și Reproducere în Zootehnie au fost prezenți peste 80 de fermieri și producători de utilaje, în special din zona Moldovei.

Fermierii agricoli din zona Moldovei, prezenți la cea de-a V-a ediție a expoziției anuale Expo-Zoo Agroind, au avut plăcerea și onoarea ca evenimentul să fie inaugurat de ministrul Agriculturii, Petre Daea. În discursul său de câteva zeci de minute, șeful agriculturii românești i-a felicitat pe organizatori și le-a dat asigurări participanților ca ministerul pe care-l conduce va fi alături de cei care dezvoltă afaceri în agricultură.

Vreau să-i salut de aici pe toți făuritorii de hrană din România și în mod special pe cei din Vaslui. Aici și în altă parte, peste tot în România, terenul este lucrat și este lucrat bine, cu rezultate bune….

Citește tot articolul pe Ziarul Est News

Acest articol a fost publicat la data de: 2017-09-08 03:11:49, Ziarul Est News

[ads1]

قالب وردپرس

Comenteaza si tu acest articol