Pe fiii Rovanei Plumb îi recomandă luxul și… talentul! Băiatul cel mare al PSD-istei dă muzica pe primărie!

Sursa: Pe fiii Rovanei Plumb îi recomandă luxul și… talentul! Băiatul cel mare al PSD-istei dă muzica pe primărie! Est News – Cel mai citit ziar din Vaslui

Andrei Plumb este fiul cel mare al Rovanei Plumb. Barbatul este casatorit cu Ani si au impreuna doi copii. Putini sunt, insa, cei care stiu cu ce se ocupau de fapt tanarul si actuala sotie, in anul 2003.

Andrei Plumb isi doreste ca anul acesta sa ocupe scaunul de primar al orasului Targoviste, insa ramane de vazut daca isi va atinge scopul. Nu foarte multa lume stie ce faceau de fapt in 2003 fiulRovanei Plumb si Ani, pe vremea aceea iubita lui. In urma cu aproape 13 ani, cei doi si-au incercat norocul ca si artisti. Faceau parte din trupa “A-Mix”, care, din pacate pentru ei si pentru putinii lor fani, nu a rezistat pe piata muzicala si nu a reusit sa se remarce cu vreo melodie.

Asa aratau Andrei si Ani Plumb in 2003

Intre timp, s-au reorientat. Ani a luat calea televiziunii, in timp ce sotul ei aspira la functia de primar al orasului Targoviste. Andrei si prezentatoarea de stiri s-au casatorit in 2008 si au impreuna doi copii.
Andrei si Ani sunt impreuna de peste 10 ani si au impreuna doi copii“In afara de clasicul ‘fiul Rovanei Plumb’ sunt un tanar care imi doresc sa realizez concret niște lucruri care sa aiba un impact pe nevoile cetatenilor atat din Targoviste, cat si din judet. Am intrat in politica, avand suportul familiei si spun cinstit ca cel mai mult in decizia asta a cântărit punctul de vedere al sotiei mele. Suntem de peste 10 ani impreuna si cred ca e cel mai obiectiv și aspru critic de opinie al meu. Am simtit ca ma regasesc foarte mult in politica, inca de anul trecut, de cand am venit sa-mi sprijin mama, in primul rand si apoi colegii de la locale, pana la parlamentare”, spunea Andrei Plumb in urma cu ceva timp.

….

Vezi articolul complet pe Est News.

Comenteaza si tu acest articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here