Politicienii, adevărate modele de inspirație: mărțișoare în formă de oaie, inspirate de ministrul Daea, și broșe cu perle, ”cum are doamna Viorica Dăncilă”


de Mihaela NICULESCU

Încă de la 1 februarie comercianții au început timid să expună mărțișoare, iar din weekend acestea au început să-și facă apariția în toate magazinele cu profil din oraș.

În general, modelele sunt aceleași, clasicii ghiocei, potcoave, trifoiul, coșarii, inimioarele, dar sunt și modele mai noi, cu care bârlădenii s-au familiarizat în ultimii doi – trei ani. Mărțișoarele cu bufnițe continuă să fie comercializate, chiar dacă nu mai sunt în trend, dar, la drept vorbind, gusturile nu se discută, iar trendurile nu sunt cunoscute chiar de toți clienții. Totuși, în spatele gablonzurilor cu șnur bicolor există ceva noutăți. Mărțișorul sub formă de broșă, de exemplu. Sau cel sub formă de fundă, cu pietre și perle, care aduce perfect cu broșele purtate de prim – ministrul Dăncilă. Eleganța e molipsitoare, iar o broșă la reverul sacoului, spre umăr, dă și distincție.

Printre mărțișoarele surpriză de anul acesta se află și mărțișorul sub formă de oaie. Simple sau cu pietre, oițele atrag atenția, mai ales după ce ministrul Daea le-a făcut atâta reclamă. Vânzătorii spun…
.. Citește toată știrea

Comenteaza si tu acest articol