După o finală de cinci stele, cu zeci de copii minunaţi, cu momente incredibile, Rose Marie Lanciu a reuşit să cucerească Marele Trofeu.

Rose-Marie-Lanciu
Rose Marie Lanciu a castigat a patra editie a concursului NEXT STAR

 

Fetita minune din Barlad i-a lăsat fără replică pe juraţii Next Star după ce a cântat in preselectie, extraordinar melodia „I Have Nothing” a lui Whitney Houston.

Juriul de la NEXT STAR , format din Lora, Connect-R, Maria Cârneci, Pepe şi Vasile Muraru au desemnat marele câştigător. În cadrul FINALEI NEXT STAR 2014, care a avut loc joi seara, marele actor Florin Piersic a înmânat diploma şi premiul în valoare de 20.000 de euro celui mai talentat copil. Rose Marie Lanciu este marele câştigător al show-lui NEXT STAR 2014, vezi VIDEO mai jos.

Podiumul de la FINALA NEXT STAR 2014 a fost format din Rose Marie Lanciu, care a ocupat prima poziţie, ea fiind urmată de Gaia Gauchi (locul II) şi Raluca Moldoveanu pe locul III.

După o finală de cinci stele, cu zeci de copii minunaţi şi talentaţi, care au avut momente incredibile, Rose Marie Lanciu a reuşit să cucerească Marele Trofeu de la NEXT STAR 2014.

Se pare că melodiile lui Whitney Houston şi James Brown i-au purtat noroc câştigătoarei din cadrul FINALEI NEXT STAR 2014, Rose Marie Lanciu, deoarece interpretările sale au fost exemplul perfect de putere, ambiţie, talent şi o voce deosebită.

„Nu ştiu să explic prin cuvinte ceea ce am simţit. Mi-am pus mâinile pe ochi şi am zis: ” A fost foarte frumos! Mulţumesc tuturor”, a spus la final Rose Marie Lanciu.

“Asta nu-i finală, e măcel!”, a afirmat Connect-R după ce a urmărit prestaţiile tuturor finaliştilor de la show-ul NEXT STAR.

Publicul a decis la rândul lui cine este câştigătorul FINALEI de POPULARITATE  Micul Michael Jackson a primit trofelul de popularitate de la FINALA NEXT STAR 2014,

Pentru FINALA NEXT STAR, Rose Marie Lanciu  a ales o melodie grea, dar i-a făcut faţă cu bior, iar reacţiile nu au întârziat să apară.

„Mamă, ce fior m-a cuprins”, a spus impresionat Pepe, membrul al juriului.

Marele actor Florin Piersic a înmânat marele trofeu câştigătoarei NEXT STAR, Rose Marie Lanciu,

“Next Star nu e doar despre voce sau balet sau actorie. Next Star este despre talentul în formă pură. Iar joi seara, neasemuitul Florin Piersic va înmâna diploma şi premiul de 20.000 de euro celui mai talentat copil”, a spus Dan Negru, prezentatorul emisiunii.

Rose Marie Lanciu are 12 ani, este din Bârlad, practică artele marţiale din clasa a patra şi în curând va obţine centura neagră. 

Surse:

–  Antena1 Next Star

–  puterea.ro

 

 

Comenteaza si tu acest articol

5 COMENTARII

  1. FELICITARI SUNTEM MANDRI CA A CASTIGAT CINEVA DIN ORASUL NOSTRU BARLAD BRAVO SUCCES IN CONTINUARE ESTI O ADEVARATA STEA A MUZICI ROMANESTI .
    TE IUBIM ROSE MARIE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here