Sediul Poliției Județene a început să prindă culoare, la propriu, după ani de zile de consolidări


Sediul Poliției Județene a început, în sfârșit, să prindă culoare, la propriu. Firma care a câștigat ultima licitație a început să văruiască și să finalizeze lucrările pe unul din corpurile clădirii aflat în reparații și consolidări de mai bine de un deceniu.

Greu de crezut, dar adevărat. Sediul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui începe să se înscrie în peisajul instituțiilor care dau o notă aparte zonei centrale municipiului Vaslui. După ani de zile de lucrări care nu păreau că se mai termină, sediul instituției a început să capete culoare, la propriu, și una care, sincer, încântă privirile. Deocamdată, a fost dată cu var doar o parte mică parte din clădire, cea dinspre parcarea cu Biblioteca Județeană. Lucrările continuă și pe latura sudică, cea dinspre Parcul Independenței.

Sediul IPJ Vaslui a reintrat într-un amplu proces de consolidare în acest an, după ce Ministerul Afacerilor Interne a aprobat alocarea sumei de 3,2 milioane de euro pentru reabilitarea clădirii. Pe lângă refacerea structurii de rezistență a imobilului situat în zona centrală a municipiului Vaslui, investiția…

<

.. Citește toată știrea

Comenteaza si tu acest articol