Sindicaliștii de la Penitenciarul Vaslui au bătut drumul degeaba la București


Sindicaliștii de la Penitenciarul Vaslui care au fost luni la Guvern pentru a discuta cu premierul Viorica Dăncilă pe tema neplății orelor suplimentare, a deficitului de cadre și a condițiilor de muncă din instituție au bătut drumul degeaba la București. Deși își anunțaseră deplasarea în Capitală încă de acum o săptămână, cei peste o sută de delegați din penitenciarele din întreaga țară nu au fost primiți la discuții.

Situația miilor de angajați din sistemul penitenciar din întreaga țară rămâne în continuare una tensionată. Noul prim-ministru Viorica Dăncilă i-a tratat cu indiferență pe cei peste o sută de sindicaliști care au ajuns, luni, la Guvern, tocmai pentru a-și prezența doleanțele pe care le au de mai mulți ani, în special cele legate de neplata orelor suplimentare, deficitul de personal și condițiile de muncă. Printre cei care nu au fost luați în seamă s-au aflat și opt angajați ai Penitenciarului Vaslui, care au bătut astfel drumul degeaba la București.

Pe la ora 12.30, am reușit să ajungem o delegație de aproximativ 30 de salariați din sistem, lideri ai sindicatelor din întreaga…

<

.. Citește toată știrea

Comenteaza si tu acest articol