Străzile din Bȃrlad sunt înnămolite, primarul Boroș plantează trandafiri pe principală


de Simona MIHĂILĂ

În timp ce Bȃrladul e sufocat de lipsa șoselei de centură, a locurilor de parcare și a canalizării pe străzile din cartierele Munteni și Podeni, administrația Boroș cosmetizează centrul municipiului și Strada Republicii꞉ se plantează flori și copaci pentru un oraș mai frumos la suprafață, dar putred la periferie.

Cine l-a văzut, săptămȃna trecută, pe Dumitru Boroș plantȃnd butași de trandafiri, între două reprize de ploaie, în spațiul verde din scuarul care separă sensurile de mers de pe Strada Republicii, s-a întrebat, pe bună dreptate, cum de un primar de municipiu are atȃt de mult timp liber încȃt își permite s-o facă pe primul grădinar al orașului. Dacă șoferii aflați în tranzit prin Bȃrlad i-au admirat, poate, ținuta elegantă, bârlădenii au înghițit în sec că primarul în care și-au pus toate speranțele își ocupă orele de lucru cu te miri ce, cȃnd altele sunt prioritățile orașului.

Dumitru Boroș, care, după numărul fotografiilor cu care se mȃndrește pe site-ul primăriei, nu pare să fie înțeles nici astăzi, la un an și jumătate de mandat, că nu mai este în campanie…
.. Citește toată știrea

Comenteaza si tu acest articol