Home / est news / Țâșnitorile ordinare au prioritate! Fântînile arteziene de zeci de mii de euro, sculptate de maestrul Marcel Guguianu, în paragină!

Țâșnitorile ordinare au prioritate! Fântînile arteziene de zeci de mii de euro, sculptate de maestrul Marcel Guguianu, în paragină!


Țâșnitorile ordinare au prioritate! Fântînile arteziene de zeci de mii de euro, sculptate de maestrul Marcel Guguianu, în paragină!


Cele două fântâni arteziene din Parcul Teatrului „Victor Ion Popa”, sculpturi realizate în anii ’60 de sculptorul bârlădean Marcel Guguianu, artist de renume mondial, opere de artă pentru care străinii ar plăti zeci de mii de euro, zac abandonate și deteriorate. În vreme ce fântânile cu pricina, ce înfățișează câte doi îngeri cu un pește în mână, stau pe uscat, ”Păpădia” din fața primăriei, dar și țâșnitorile din centrul orașului – niște kitsch-uri ordinare – funcționează fără probleme.

În această perioadă, de sărbătoare pentru oraș, fântâna arteziană de pe platoul din fața hotelului central, cât și țevile aflate în vecinătate, din care abia-abia țâșnește apa, urâțesc mai mult zona decât o înnobilează. Pe timpul verii, aceste improvizații de instalator, de o estetică îndoielnică, se…

Citește tot articolul pe Ziarul Est NewsAcest articol a fost publicat la data de: 2017-05-17 03:14:50, Ziarul Est News

468×60 Barlad News

قالب وردپرس

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.