Terorizați de mirosul pestilențial de la subsolul blocului!

Sursa: Terorizați de mirosul pestilențial de la subsolul blocului! Est News – Cel mai citit ziar din Vaslui

de Răzvan CĂLIN

Locatarii blocului E 1 din Bârlad sunt în pragul disperării din cauza miasmelor ce năvălesc din subsolul imobilului. Conductele care preiau reziduurile menajere și pluviale s-au spart și toată mizeria se scurge în subsolul blocului. Oamenii, mai ales cei care stau la parter, se plâng că mirosul insuportabil le-a invadat locuințele.

Pentru mulți dintre bârlădenii care locuiesc în blocul E 1, situat pe Bulevardul Republicii (în apropiere de fosta fabrică de pâine a orașului), traiul de zi cu zi a devenit un veritabil calvar olfactiv. Și asta din cauză că subsolul blocului a fost invadat de tot felul de dejecții și reziduuri menajere care se scurg din instalația blocului. Conductele de la subsol, care preiau toate dejecțiile din întreg imobilul și ar trebui să le deverseze în rețeaua menajeră a orașului, s-au deteriorat din cauza vechimii și întreaga mizerie se scurge și băltește direct sub imobil.

Situația trenează de mai bine de un an, deși mai mulți locatari din bloc au sesizat în repetate rânduri pe cei de la Asociația de proprietari nr. 4, de care aparțin.

Vezi articolul complet pe Est News.

Comenteaza si tu acest articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here