Un bărbat din Glăvănești a ajuns la spitalul din Bârlad după ce a fost măcelărit de propriul frate

Caz complicat la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” Bârlad. Un bărbat de 42 de ani, din localitatea Glăvănești (Bacău), a trecut razant pe lângă moarte după ce fratele său i-a aplicat o corecție dură cu cuțitul, provocându-i mai multe plăgi tăiate și fracturi, în urma unei altercații ce a avut loc sâmbăta trecută între el și fratele său, pe fondul consumului de alcool.

„Pacientul a fost adus cu ambulanța la Compartimentul de Primire a Urgențelor (CPU) din cadrul Spitalului «Elena Beldiman» în jurul orei 15, într-o stare destul de gravă. A fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, dar mai prezenta și multiple plăgi tăiate la nivelul frunții, suborbital, la nivelul pomeților, la nivelul gâtului și toracelui. În urma investigațiilor au fost depistate și fracturi la nivelul feței. Se pare că bărbatul a fost victima unei tentative de omor”, a declarat Adrian Gheorghiu, responsabilul spitalului în relația cu mass-media.

Pacientul a fost internat la secția ORL și va mai sta în spital cel puțin o săptămână. Medicii spun că bărbatul a avut mare noroc că a scăpat cu viață, luând în considerare…

Citește tot articolul pe Ziarul Est News

Acest articol a fost publicat la data de: 2017-08-08 03:06:40, Ziarul Est News

[ads1]

قالب وردپرس

Comenteaza si tu acest articol