Un rugbyst bârlădean în selecționata Rugby Europe

Rugbystul bârlădean Vasile Bălan (pilier) face parte din lotul selecționatei Rugby Europe, care va înfrunta luni echipa națională a Poloniei. Meciul va avea loc cu ocazia sărbătoririi a 60 de ani de rugby de către Federația Poloneză de Rugby.

În partida programată la Lodz, pe Stadionul Miejski Aleja Piłsudskiego, de la ora 17:00 (ora României), naționala Poloniei va întâlni o selecționată Rugby Europe, formată din jucători reprezentând 10 țări. Din România a fost convocat pilierul Vasile Bălan (25 ani, 175 cm și 112 kg). Acesta și-a început cariera la CSS Bârlad, jucând apoi la RC Bârlad și CS Politehnica Iași, în primăvara acestui an semnând cu CSM București. Bălan a făcut parte din lotul extins al naționalei de seniori a României care a pregătit în acest sezon al Rugby Europe Championship, meciul cu Belgia.
Antrenorii care vor pregăti Selecționata Europei sunt Didier Retiere și Daniel Mitrea.
Cel mai titrat jucător al Selecționatei Europei este francezul Pascal Pape (36 ani), fost căpitan al „Cocosilor”, care a adunat 70 de selecții pentru echipa națională cu care a câștigat de patru ori Turneul celor…

Citește tot articolul pe Ziarul Est News

Acest articol a fost publicat la data de: 2017-09-08 03:01:46, Ziarul Est News

[ads1]

قالب وردپرس

Comenteaza si tu acest articol