Un tânăr din Vaslui și-a ucis consăteanul fără să știe de ce. Victima a murit sufocată cu propriul sânge


Consiliul Județean Vaslui va construi o nouă Unitate de Primiri Urgențe la Spitalul Județean, proiect evaluat la 3,2 milioane de euro. De asemenea, în perimetrul spitalului va fi amenajat un heliport, în condițiile în care pacienții sunt preluați la ora actuală de elicopterele SMURD de pe șesul unde se organizează bâlciul anual.
Unitate de Primiri Urgențe nouă la Vaslui, în cadrul Spitalul Județean. În acest sens, Consiliului Județean Vaslui a demarat deja procedurile pentru investiția ce va fi finanțată, într-o oarecare măsură, de către Uniunea Europeană. Viitoarea clădire se va  construi în curtea Spitalului Județean de Urgență Vaslui, valoarea acesteia ridicându-se la 3,2 milioane de euro.
”Una din resursele disponibile pentru finanțarea priorităților identificate prin Strategia Națională de Sănătate este Programul Operațional Sectorial (POS) 2015-2020, Axa Prioritară 8, respectiv îmbunătățirea calității și a eficienței îngrijirii spitalicești de urgență”, se arată în motivarea autorităților județene. Însă, din păcate, Consiliul Județean Vaslui ar urma să primească mai puțin de jumătate din sumă, în…

. .

.. Citește toată știreaComenteaza si tu acest articol


Comenteaza si tu acest articol