Vești bune pentru șoferii vasluieni! Banii dați pe timbrul de mediu se întorc în buzunare. Iată ce trebuie să faceți!

Toți cei care au achitat taxele speciale de mediu pentru autoturisme și autovehicule, reglementate atȃt de vechiul Cod fiscal, cȃt și de celelalte acte normative în domeniu, pot depune cererile de restituire a sumelor pȃnă la data de 31 august 2018. În cazul în care nu se încadrează în acest termen, își pierd dreptul de a reintra în posesia banilor achitați pe taxa pe poluare, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule sau timbrul de mediu.

Perioada de restituire a sumelor plătite de către contribuabili în schimbul taxelor speciale de mediu a fost stabilită de către Guvern, prin ordonanță de urgență. Astfel, rambursarea banilor se va face pe cale administrativă, la cerere, potrivit prevederilor Legii nr. 207 / 2015, cu modificările și completările ulterioare.

Pentru taxa specială pentru autoturisme si autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule, banii se vor restitui în perioada 1 ianuarie 2018 – 31 decembrie 2018, iar pentru timbrul de mediu pentru autovehicule, în intervalul 1 septembrie 2018 – 31 martie 2019.

Condiția este ca beneficiarii să…

Citește tot articolul pe Ziarul Est News

Acest articol a fost publicat la data de: 2017-08-10 03:11:03, Ziarul Est News

[ads1]

قالب وردپرس

Comenteaza si tu acest articol