(Video) Fenechiu la ieșirea din Penitenciarul Vaslui: ”Judecătoarea care m-a condamnat a venit la mine, la pușcărie, și și-a cerut iertare”

Un pușcăriaș ”de lux” din Penitenciarul Vaslui, Relu Fenechiu, a părăsit,astăzi, unitatea de detenție, după ce judecătorii au decis eliberarea sa condiționată înainte de ispășirea pedepsei de cinci ani și jumătate de închisoare. La ieșirea din penitenciar, fostul ministru al Transporturilor a fost așteptat de către o mașină cu numere de Vaslui, fără ca vreo rudă sau prieten să-l aștepte în fața închisorii.

Tribunalul Vaslui a decis, luni, eliberarea condiționată a fostului ministru Relu Fenechiu, după ce a respins ”ca nefondată” contestația făcută de procurorii DNA decizia Judecătoriei Vaslui, care hotărâse eliberarea condiționată a lui Relu Fenechiu în urmă cu aproape o lună și jumătate. La câteva ore de la pronunțarea instanței, Fenechiu a părăsit zâmbind poarta Penitenciarului Vaslui, deși nu l-a așteptat nimeni dintre rude sau prieteni. De altfel, după ce a făcut declarații presei, fostul ministru a urcat într-un BMW cu numere de Vaslui, după care a plecat în trombă spre Iași.
La ieșirea din Penitenciarul Vaslui, a mărturisit că judecătoarea care l-a condamnat a venit la el în detenție…

Citește tot articolul pe Ziarul Est News

Acest articol a fost publicat la data de: 2017-08-07 16:02:28, Ziarul Est News

[ads1]

قالب وردپرس

Comenteaza si tu acest articol