(VIDEO) Individul care și-a ucis o vecină octogenară în timp ce o viola s-a predat poliției după 4 luni în care a fost chinuit… de coșmaruri!


de Daniel MICU

Un individ în varsta de 20 de ani din localitatea vasluiana Podu Oprii (comuna Bunesti Averesti) isi va petrece tinerețea după gratii după ce, în urma cu aproape patru luni, si-a omorat o vecina in varsta de 85 de ani, în timp ce o viola. Pe durata anchetei, s-au luat amprente la tot satul si zeci de persoane au dat declarații, localnicii traind cu teama zi si noapte. Ionuț Dodu facea parte din cercul de suspecti, insa imediat dupa comiterea faptei a plecat la Bucuresti, la munca. Abia luni dimineata s-a intors in sat si a mers de bună voie la politie pentru a fi amprentat.

Trupul Catincai Iacob a fost gasit de o vecina, care o ajuta sa pregateasca o pomana pentru nepotul batranei, decedat în urma cu șapte ani. Ingrozita, femeia a alertat autoritatile. Inițial familia femeii a crezut că decesul a survenit din cauze naturale, având în vedere că bătrâna nu prezenta urme de violență. La autopsie s-a constatat însă că moartea a fost violentă și s-a produs prin asfixie. Oamenii legii au inceput o ancheta dificila, intrucat nimeni nu vazuse si nu auzise nimic, locuinta batranei fiind izolata. Cercetările au stabilit că…

<

.. Citește toată știrea

Comenteaza si tu acest articol