Home / Administratie / Zeci de mii de ouă, circa o tonă de carne și alte sute de kilograme de alimente confiscate și distruse de inspectorii veterinari vasluieni!

Zeci de mii de ouă, circa o tonă de carne și alte sute de kilograme de alimente confiscate și distruse de inspectorii veterinari vasluieni!

Zeci de mii de ouă, circa o tonă de carne și alte sute de kilograme de alimente confiscate și distruse de inspectorii veterinari vasluieni!Un articol publicat pe ziarul Est News , la data de: 19 April 2017 12:07 am ,

de Răzvan CĂLIN Zeci de mii de ouă, circa o tonă de carne și alte sute de kilograme de alimente confiscate și distruse de inspectorii veterinari vasluieni! Acesta este, pe scurt, bilanțul controalelor făcute de inspectorii veterinari vasluieni în perioada premergătoare sărbătorilor pascale. Verificările în teren s-au derulat până în ajunul Învierii și conform unui …

Articolul Zeci de mii de ouă, circa o tonă de carne și alte sute de kilograme de alimente confiscate și distruse de inspectorii veterinari vasluieni! apare prima dată în Est News.

468×60 Barlad News


Citeste toată știrea pe: Ziarul Est News

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.