Ziar color cu și despre primarul Boroș, pe banii bârlădenilor

de Mihaela NICULESCU

După ce, la începutul mandatului și chiar după câteva luni de la preluarea acestuia, primarul Dumitru Boroș declara răspicat că bugetul local nu mai permite sub nicio formă continuarea apariției publicației Primăriei, „Actualitatea Bârlădeană”, ca prin farmec ziarul a reapărut zilele acestea. Foarte preocupat de imaginea nu tocmai bună pe care o are în presa locală, cu excepția cotidianului de curte, Dumitru Boroș nu a mai putut rezista tentației de a-și face singur reclamă în publicația Primăriei și a decis reluarea apariției ziarului. Ce prilej mai potrivit se putea ivi decât împlinirea unui an de când, cu grație, conduce destinele orașului.

Bugetul amărât al Primăriei, pe care-l invoca în urmă cu câteva luni, permite acum, se pare, alocarea a cel puțin 2.000 de lei lunar pentru tipărirea „Actualității Bârlădene” într-un tiraj de 2.000 de exemplare. Dintr-odată s-au găsit bani! Ce nu face omul pentru imaginea lui?!

Constantin Nițuc, purtătorul de cuvânt al Primăriei, ne-a declarat că tipografia unde apare ziarul are un preț foarte bun, de doar 1 leu per exemplar color, adică acea…

Citește tot articolul pe Ziarul Est News

Acest articol a fost publicat la data de: 2017-09-13 03:15:51, Ziarul Est News

[ads1]

قالب وردپرس

Comenteaza si tu acest articol